Wil je je eigen knuffels laten maken? Dat kan al vanaf 1500 stuks! De prijs is sterk afhankelijk van het aantal knuffels, de materialen en het ontwerp van de knuffel. In zo’n 14 tot 20 weken werken we samen toe naar jouw knuffels op maat. De knuffels die je bij ons besteld zijn van hoogwaardige kwaliteit, bevatten de juiste keurmerken en worden volgens ontwerp gemaakt.

Stap 1 – Knuffelontwerp door striptekenaar

Je kunt het ontwerp van de knuffels door ons laten maken of je eigen ontwerp/karakter gebruiken. Het ontwerp wordt omgezet in een productietekening zodat we een sample knuffel kunnen maken.

Stap 2 – Sample knuffel

In ons atelier in China wordt een sample van de knuffel voor je gemaakt. Deze wordt op de foto gezet en na akkoord sturen we deze naar je op in Nederland of Belgie. Je kunt hierna nog één keer wijzigingen aanbrengen voordat we overgaan tot productie.

Stap 3 – Keurmerken regelen

Als de sample knuffel is goedgekeurd door jou, worden alle benodigde keurmerken aangevraagd. In een enkel geval wordt de knuffel nog aangepast zodat hij voldoet aan alle benodigde testen. Wanneer de keurmerken binnen zijn, wordt de productie gestart.

Stap 4 – Productie knuffels

Als alles qua keurmerken is geregeld, gaat de productie van je knuffels op maat van start. We houden je tijdens de productie op de hoogte van de levertijd. Alle knuffels worden apart verpakt in plastic, zodat ze er netjes uitzien wanneer je ze ontvangt.

Stap 5 – Levering

De knuffels worden in overleg zo’n 14 tot 20 weken na de eerste aanbetaling afgeleverd op het gewenste adres. Lekker knuffelen nu!

Heb je vragen over het maken van knuffels of wil je direct starten met jouw traject? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het maken van een offerte op maat.