Stap 1

Ontwerp door striptekenaar

In deze stap gaan we met onze striptekenaar aan de slag met een nieuw mascotte ontwerp. Je kunt zelf aangeven welke kleuren je wilt gebruiken voor je mascottepak, welk soort dier/mens het moet zijn etc. De digitale ontwerpen van de mascotte mag je daarna ook gebruiken voor je eigen marketing (denk aan gebruik op de website/in folders etcetera). Deze stap wordt alleen uitgevoerd wanneer er nog geen mascotte ontwerp is. Indien er al een tekening is aangeleverd (en deze is geschikt) dan gaan we direct door naar stap twee en berekenen we geen kosten voor een tekening.

Stap 2

PRODUCTIE VAN DE MASCOTTE

De definitieve tekening van de mascotte gaat naar ons atelier in China. We maken de mascottepakken meestal geschikt voor personen tot 1.85m. Als je entertainer langer of kleiner is, kun je dit van tevoren aangeven. Tijdens het productieproces kun je je eigen mascotte volgen en goedkeuren in verschillende stappen: 1. Goedkeuring op selectie van de stoffen (pluche of katoen) 2. Goedkeuring op de mal van het hoofd 3. Goedkeuring van de gehele mascotte Wij sturen je per mail digitale foto's en nemen samen met jou de eventuele feedback door. Er zijn maximaal 2 feedbackrondes per stap.

q

Stap 3

Wanneer je nieuwe vriend er klaar voor is, controleren wij de mascotte nog één keer en zorgen we ervoor dat hij op het gewenste adres wordt afgeleverd. Wil je zien welke mascottes we al eerder hebben gemaakt voor andere klanten? Kijk dan bij de voorbeelden!

Stap 4

Optioneel: MASCOTTE TRAINING

Alles begint pas als je het mascottepak in huis hebt. In één dagdeel leren wij jouw eigen mensen entertainen in het pak. Het is belangrijk om een aantal vaardigheden te leren om echt te kunnen entertainen als mascotte. Ook niet geheel onbelangrijk is de veiligheid van de entertainer in de mascottepakken. Wij leren de mensen de kneepjes van het vak, zodat zij het leuk vinden om in het pak te entertainen. Het mascottepak belandt zo niet na een tijdje in de kast, dat zou zonde zijn! Door deze mascotte training worden je eigen entertainers enthousiast, krijgen ze handvatten en zo wordt je mascotte op de juiste wijze neergezet. Samen bepalen we van tevoren de doelstellingen voor de mascotte training. Klaar voor een leerzaam/leuk dagdeel? Duur van de training: 4 uur Doel: Basisvaardigheden leren ‘entertainen in het pak’ Groepsgrote: maximaal 10 personen met 1 trainer Kosten: € 375,- (ex BTW en reiskosten)